O meni

Moje ime je Zoran Baljak. Rođen sam u Rijeci, suprug i otac. Po zanimanju dipl. tehnolog i strastveni ljubitelj sporta, ponajviše nogometa kojim sam se i aktivno bavio u mlađim danima i to prilično uspješno. Trenutno se bavim mrežnim (network) marketingom i gradim svoj uspješan posao. Moja namjera je da što većem broju suradnika pomognem da kroz svoj poslovni uspjeh ostvare želje i ciljeve, pa i one za koje smatraju da ih je teško ostvariti ili da su za njih nedostižni.

Takvo razmišljanje da je nešto neostvarivo ili nedostižno potpuno je pogrešno. Upravo suprotno, ako imate čvrstu volju i odlučnost, htijenje i nepokolebljivi ste, tada ćete sigurno ono što ste zamislili i ostvariti. Morate odmah na samom početku shvatiti da uspjeh traži predani rad i sigurno se neće ostvariti preko noći, ali osnovno je to da što što želite ostvariti uistinu jako želite.

U tom slučaju od mene ćete dobiti bezrezervnu podršku i to na način da što prije dođete do alata i strategije za postizanje uspjeha, te počnete živjeti životom kakav zaslužujete uz što manje lutanja i učenja na svojim pogreškama.

Nakon niza godina provedenih na klasičnom poslu radeći za poslodavca za kojeg sam morao biti na raspolaganju, ne samo za vrijeme radnog vremena, nego i izvan, dakle tijekom cijelog dana (0-24), a isti mi je pritom jasno davao na znanje:

  • Da sam financijski ovisan o njemu

  • Da ga ne interesiraju moje ideje i da za njih nema vremena

  • Da nema razumijevanja za moje potrebe

  • Da ukoliko nisam zadovoljan mogu potražiti drugo radno mjesto

  • Da me plaća koliko on smatra da treba

Mislim da je većini ova situacija itekako poznata. Više sam se puta zapitao, pa do kada ću tako raditi. Tada sam odlučio – otvorit ću svoju firmu. Čak sam pohađao i seminare za poduzetnike, educirao se i upoznao neke od uspješnijih. No, gledajući i slušajući što govore, kako bi se reklo “između redaka”, shvatio sam što će se i meni dogoditi ako postanem jedan od njih. Svakodnevna briga oko opstanka firme, “jurnjava” radi pronalaženja posla, pristizanje nenadanih troškova, potreba dodatnih ulaganja nužnih za uspješno poslovanje, svakodnevni stres i nedostatak slobodnog vremena za obitelj.

Zamislio sam se nad sobom i odlučno rekao – nije to ono što ja želim!

Da me ne biste pogrešno shvatili, nije mi namjera odgovarati bilo koga od ideje da postane poduzetnikom, naprotiv, samo želim ukazati na ono što znači biti poduzetnikom i što vas realno očekuje. Ukoliko imate dovoljno sredstava nužnih za pokretanje vlastite firme, snage da možete izdržati sve pritiske koji će se pojaviti i ustrajnosti da uspijete, zasigurno ćete postati uspješan poduzetnik. Tko želi neka pokuša.

Moj slučaj

Dok sam razmišljao kako dalje; hoću li se okušati u poduzetničkim vodama ili ne, svakodnevno sam promišljao tražeći argumente za i protiv ideje o otvaranju vlastite firme.

Iznenada mi se pružila sasvim drugačija mogućnost          

To je bilo traženo rješenje svih mojih nedoumica, iako to u tom trenutku nisam shvaćao. Netko bi rekao sasvim slučajno, ali ja danas smatram da nije bilo nimalo slučajno, samo je trebalo prepoznati taj trenutak.

Naime, nazvala me prijateljica i pružila mi priliku upoznati se sa mrežnim marketingom. Iskreno, do tada sam na rad u takvom okruženju gledao kao i mnogi neupućeni ljudi – sa sumnjom. Ali, kada su mi pružene konkretne, argumentirane informacije o uvjetima rada, te mogućnosti koje takav način poslovanja pruža, potpuno drugačiji od svega što sam znao, objeručke sam zgrabio ponuđenu priliku i više je ne ispuštam iz ruku.

Rad u mrežnom marketingu je skrojen upravo po mojoj mjeri. Pruža mogućnost rada za sebe, sam ste svoj poslodavac, ulaganja su neznatna, a uz to imate sustav koji provjereno i sigurno radi, te podršku koja uvelike olakšava početno poslovanje.

Što je meni pružio rad u MLM?

Želite li i dalje raditi za drugoga i pridonositi ostvarenju njegovih ciljeva, ili konačno uzeti kontrolu nad svojim životom u svoje ruke i odlučno krenuti u ostvarivanje svojih želja? Ja sam to uspio kroz rad u mrežnom marketingu koji mi je omogućio:

– da pomažem drugima:

– da se izgradim u pozitivnom smislu:

– da se oslobodim straha od neuspjeha:

– da sam utječem na svoju zaradu:

– da sam odlučujem o radnom vremenu:

– da ostvarim svoje želje:

Zato želim svojim entuzijazmom i znanjem pomoći drugima kako bi i oni ostvarili svoje ciljeve. Ukoliko želite saznati kako postati financijski neovisan, prvi je korak da se prijavite na moju:

Listu za uspjeh

  • prijava ništa ne košta

  • bez ikakvih je obveza

  • nema skrivenih motiva

Pokrenite se i, poput mene, pronađite hrabrosti da krenete ka ostvarivanju onoga što želite.

Jeste li spremni za USPJEH?

U slučaju da ste sebe prepoznali kao osobu koja želi podići kvalitetu života na višu razinu i uvidjeli priliku poslovne mogućnosti, i želite saznati više, na pravom ste mjestu. Pomoći ću vam da saznate kako ostvariti financijsku slobodu na što brži i jednostavniji način. Uistinu ste dobrodošli.

Spreman sam za USPJEH